Susitie 10 C 26 00800 Helsinki  |   Puh. 0400462739

Kysy - Me vastaamme!

Voimmeko auttaa? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

J. Tuomi Ky
Susitie 10 C 26
00800 Helsinki

Y-tunnus: 07045383
Puh: 09 2314 8456

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

J. Tuomi Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Monipuoliset nosturityöt ammattilaiselta

Kaipaatko apua puunkaatoon tai lumenpudotukseen?

Helsinkiläiseltä J. Tuomi Ky:ltä hoituvat monipuoliset nosturityöt käden käänteessä! Käytössämme on jykevä 34-tonninen nosturi, jossa on 24 metrin mittainen, pitkälle ulottuva puomi. Nosturimme varusteisiin kuuluvat mm. puukoura, henkilönostokori ja puusahakoura. Palvelemme pääkaupunkiseudulla.

Nosturitöihimme kuuluvat mm.

  • Lumenajo , Lumenpudotus
  • Puunkaato
  • Kappaletavarakuljetukset
  • Veneen nostot
  • Myös vaihtolavat , roskalavat

Ota yhteyttä!

Palvelemme varmasti ja luotettavasti pitkällä kokemuksella. Kaikki nosturityöt sujuvat meiltä tehokkaasti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!